Скептично ли сте към програмата за изтриване на вируса на херпес симплекс (HSV)?

Скептичен относно програмата HSV Eraser? Прочети …

Ако страдате от вируса на херпес симплекс, тогава може да сте били скептични, когато сте видели тази статия за изтриване на вируса завинаги. Досега всичко, което сте чували, е, че няма лечение за херпес. Моля, запазете отвореност и прочетете, преди да решите каквато и да е валидност на тази система.

Ако имате херпес, трябваше да се справите с чувството за унижение поради рани по лицето, носа, устата или гениталиите. Трябвало е да се справите със сърбеж, парене и болка в пикочните мехури. Може би най-лошият е страхът, че може да предадете болестта на някой друг. Вместо да се справяте с тези проблеми, следването на програмата HSV Eraser може да завърши битката ви с херпес. Програмата отнема по-малко от 3 седмици. Той работи както за HSV-1, така и за HSV-2 и тъй като над 25 000 мъже и жени вече са открили, това естествено лечение може напълно да унищожи всяка следа от херпесния вирус.

Има два вида херпес – HSV-1 и HSV-2. В обществото има предположения, че причината за настинките е от HSV-1, „добрият“ херпесен вирус и HSV-2 е „лошият“ херпесен вирус, тъй като е свързан с генитален херпес. И двата вида се предават чрез контакт с области на телесната лигавица (напр. Устата и гениталиите) и след това поставят лантанти в нервната система. Приблизително 65% от заразените с херпес нямат симптоми или симптоми толкова леки, че дори не ги забелязват. Дори и без очевидни симптоми, огнищата могат да се повторят и инфекцията да се разпространи.

Докато сте заразени с херпес, вирусът прониква в тялото ви и изчезва. Някои хора нямат първоначално огнище, а други нямат никакви симптоми. Това прави HSV различен от другите инфекции, тъй като симптоми като треска се произвеждат от други вируси, които имунната ни система е в състояние да разпознае като инфекция и това помага на тялото ни да се бори с инфекцията. В случая на HSV органът не получава никакво уведомление и като такъв не е оборудван да се бори с него.

Тъй като HSV вирусът е покрит в клетките на тялото ви с протеин, наречен ICP47, настоящите лекарства не могат да намерят вируса, за да се борят с него и затова те просто потискат вируса.

Д-р Кристин Бюлер, клиничен изследовател в един от най-престижните медицински колежи в САЩ, сама е сключила HSV-1 и HSV-2. Тя откри, че лекарствата за херпес облекчават и маскират симптомите, но те не лекуват херпеса. За да разкрие информация за болестта и да потърси съвет как да се справи със здравословния си проблем, тя се консултира с бившия си професор и ментор д-р. Кен Ланген, експерт по човешка патология и авторитетен изследовател по болести, предавани по полов път.

Д-р Бюлер не можеше да признае, че досега никой никога не я беше виждал да „не скрива“ вируса, за да може имунната система на тялото да нулира и унищожи вируса след консултацията й с д-р. Езици и нейните обширни изследвания, тя създаде тази програма.

Програмата HSV Eraser ви показва как да позволите на тялото да изхвърли ICP47 протеини от заразени клетки в тялото ви, така че херпесният вирус да не е вече скрит от имунната система. Чрез въвеждането на специална смес от органични химични съединения, протеините ICP47 могат да се отделят от нервните клетки. Сега, когато херпесният вирус е изложен, имунната система трябва да е достатъчно силна, за да се бори с вируса. Програмата включва специален режим на витамини, минерали и добавки, които когато се приемат в точното време и в точното количество, за да дадат на имунната система това, което е необходимо за борба с херпеса.

В заключение, това е изчерпателна програма, която ви разказва всичко необходимо за борба с херпесния вирус. Всичко е естествено, няма странични ефекти, ще видите резултати след по-малко от месец, цената е в съответствие с вашия седмичен бюджет за храна и най-доброто е, че се предлага в магазините за здравословни храни или хранителни магазини.

Отидете на уебсайта, за да се убедите сами в изумителен брой окуражаващи одобрения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *